Assessoria Gastronòmica

Gestió integral de l’àrea d’aliments i begudes. Des del desenvolupament del producte, fins al servei al client, volem ser un suport per al teu negoci.

Elaboració i estudi de cartes i menús
Escandalls i control de costos
Formació específica. Seminaris i tallers de cuina
Auditories de qualitat

Elaboració i estudi de cartes i menús
  • Estudi, disseny i creació de plats a mida segons el seu negoci i tipus de clientela.
  • Posada en marxa de les receptes al seu propi local, fins que el personal adapti els canvis plenament.
  • Seguiment continu sense afectar el ritme normal del seu negoci.
  • Estudi de al·lèrgens e identificació en cartes i menús de forma clara i atractiva.

Escandalls i control de costos
  • Creació i formació del funcionament d’una fulla de càlcul específica que l’hi permetrà conèixer i actualitzar els costos de la matèria primera per una millor gestió de compres i millorar així els ratis de costos.
  • Instal·lació al seu ordinador de la fulla de càlcul específica.

Formació específica. Seminaris i tallers de cuina
  • Formació en base de les necessitats específiques del seu personal.
  • Tècniques culinàries
  • Cuina al vuit
  • Noves tecnologies
  • Nous ingredients

Auditories de qualitat
  • Elaboració de manuals de operacions i de APPCC específics per al seu establiment
  • Elaboració i execució de auditories de qualitat especifiques

Contacta

Si està interessat a obtenir més informació sobre aquest servei, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’email oscar@gastrologic.cat